Karera | MEDLEDARSKAP FUNGERAR I PRAKTIKEN
Ett starkt medledarskap, där ledare och medarbetare samverkar och tar ett gemensamt ansvar för verksamhetens mål är receptet för långsiktig och hållbar framgång i dagens organisationer.
16602
post-template-default,single,single-post,postid-16602,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

VÄLKOMMEN DEN 25 MAJ OCH LÅT DIG INSPIRERAS HUR MEDLEDARSKAP FUNGERAR I PRAKTIKEN

25 apr VÄLKOMMEN DEN 25 MAJ OCH LÅT DIG INSPIRERAS HUR MEDLEDARSKAP FUNGERAR I PRAKTIKEN

nyhetsbrev

 

Har du medarbetare som ……….

 

  • vill utvecklas, men ni känner frustration kring hur?
  • är oengagerade och tycker att det är ”chefens ansvar att utveckla verksamheten”?
  • saknas det idéer?
  • ständigt motarbetar istället för samarbetar?

 

Då kan medledarskap vara något för er, förutsatt att ni vill ändra på detta och är intresserade av att utveckla ert sätt att samverka till en ny nivå. En samverkan som förutsätter en ny typ av ledarskap, en ny typ av medarbetarskap och i högsta grad ett helt nytt sätt att kommunicera. Ett starkt medledarskap, där ledare och medarbetare samverkar och tar ett gemensamt ansvar för verksamhetens mål är receptet för långsiktig och hållbar framgång i dagens organisationer.

Vår verksamhetspartner iTURN i Skåne har med stor framgång arbetat mycket med medledarskap med sina kunder. Intresset är stort även hos Kareras kunder varför vi välkomnar till ett spännande frukostseminarium i ämnet. Kom och låt dig få idéer och inspiration för hur du kan utveckla din verksamhet genom att skapa engagemang, delaktighet och egenansvar i din egen organisation.

NÄR?

Kl 08.00 Samling i Hötorgsskrapan mingel och frukost

Kl 08.30 Inledning med iTurns VD Barbara Wennheden som beskriver begreppet medledarskap. Bim Riddersporre, forskare och vice dekan vid Malmö Högskola ger oss en kort inledning om forskningen kring medledarskap. Simon Carlsson medledarambassadör på E.ON drift berättar om Eons resa och delar med sig av framgångsfaktorer, utmaningar och effekter för organisationen.  Seminariet avslutas med möjlighet att ställa frågor till föredragshållarna.

Kl 09.30      Avslut

Seminariet äger rum den 25 maj i Hightech Building. Antalet platser är begränsade. Anmäl dig till frukostseminariet snarast, dock senast den 20 maj, via mail till info@karera.se Seminariet är kostnadsfritt men en no show-avgift 250 kr utgår om du inte dyker upp utan avanmälan.

VAR?

Mittersta Hötorgsskrapan Sveavägen 13

I hisshallen får du hjälp att hitta till rätt våningsplan

T bana Hötorget – uppgång Sergelgatan

karta