Karera | Karriärkompassen
16656
page-template-default,page,page-id-16656,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Karriärkompassen

Karriärkompassen är Kareras metod och arbetsprocess som används vid utvecklingsarbete i arbetslivet. Karriärkompassen är ett stöd för dig som vill utveckla eller inventera din framtida arbetssituation. Framgångsfaktorn i arbetet kring sin utveckling innebär att inventera sina intresseområden, kartlägga sin kompetens och lyssna på sina behov. Att förstå och kunna beskriva potentialen man har och våga välja det som ger mig störst chans till framgång och trivsel i både arbete, utveckling och karriär. Karriärkompassen vägleder dig igenom denna arbetsprocess och du ges tillfälle att reflektera över frågorna som också ger dig svaren på vart du är på väg.

Materialet är uppdelat i tre olika steg och områden.

 

Att utforska
Denna del är den utforskande delen där du arbetar med materialet och svarar på frågor som – Var är jag idag? – Vem är jag? – Vart ska jag? Summering med mål och planering.

 

Att lära
Den lärande delen inom hur man inventerar kompetens och söker jobb.

 

Att göra
Innefattar vad du kan göra och hur? Tex mallar för handlingsplan, ansökningshandlingar etc.

Kontakta gärna oss på Karera om du vill veta mer om Karriärkompassen eller använd vårt intresseformulär om du hellre vill maila. Välkommen att höra av dig.

För att arbeta med Karriärkompassen behöver du ett användarnamn och ett lösenord som du får av din coach.
 

Logga in på Karriärkompassen