Karera | Utvärdering och testverktyg
15796
page-template-default,page,page-id-15796,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Utvärdering och testverktyg

Utvärdering – beställ online

Med Kareras utvärderingsverktyg blir det enklare att genomföra uppföljningar av viktiga frågor i din organisation. Här kan du själv snabbt beställa och genomföra uppföljningar av t ex ledarskap, projekt och ledningsgrupper. De olika verktygen bygger på många års erfarenheter av arbete med uppföljningar som utgångspunkt för verksamhetsutveckling och förändringsarbete. Rapporterna kan vara en ovan läsning. Det är vanligt att det efterfrågas externt stöd i tolknings och i arbetet med att ta fram handlingsplan vilket vi gör i samband med att utvärderingarna genomförs. Vi diskuterar gärna det bästa upplägget för er organisation.

 

Testverktyg – ett komplement i våra tjänster.

Vi mäter, utvärderar och kartlägger olika intresse eller utvecklingsområden i många av våra tjänster. Vid rekrytering kartlägger vi oftast nulägen och vid utvecklingsinriktade insatser kartlägger vi områden som förstärker framgång eller visar på möjlighet till utveckling.

I karriärplanering ringar vi in prefererade områden som kan kopplas till personers inre drivkrafter och därmed ge vägledning i processen. Då vi arbetar med ledarutveckling, chefsträning och ledningsgrupper använder vi både 360 graders analyser och utvärderingar som mäter och utvärderar både hårda och mjuka parametrar i ledarskapet.

 

Exempel på förekommande verktyg och utvärderingar

• OPQ – Occupational Personality Questionnaire
• MQ – Motivation Questionnaire
• JTI – Jung Type Index
• EQi – Emotionell intelligens
• Values on line – Värderingar
• 360° Analys vid ledarutveckling