Karera | Coaching
15787
page-template-default,page,page-id-15787,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Coaching

Coaching

Coaching

Vad är coaching

Coaching är en metod som används allt oftare av organisationer som satsar på att ge ledare och medarbetare ökade möjligheter att realisera mål. Coaching bidrar till ett ökat medvetande kring sitt önskade läge utifrån en analys. Att arbeta med beteende, tankar och känslor som påverkar klimat och resultat bidrar till förändring utifrån nya insikter. Coaching ger ofta en ökad självinsikt som skapar tydlighet och självkänsla.

Coaching innebär oftast 6-12 samtal under 2-6 månader eller längre beroende på situation. Vi arbetar alltid med en tydlig målformulering som oftast har en koppling till verksamhetens övergripande affärsmål. Coaching är en metod där vi lärt oss en teknik att ställa frågor, ge återkoppling och röja hinder på ett omsorgsfullt och stärkande sätt. Allt i syfte att personer når sina mål och därmed upplever utveckling och framgång. En professionell coach har förmåga att skapa förtroende och är en empatisk lyssnare. Vi anser också att det är viktigt att coachen har en optimistisk människosyn med stor tilltro till människors förmåga.

 

Garanterat hög kvalitet

Karera coachar ledare, grupper och medarbetare i olika sammanhang och mäter alltid våra resultat – 97% av de som coachas hos oss är nöjda eller mycket nöjda. Kareras coacher är certifierade genom de idag två största internationella organisationerna ICC International Coach Community och ICF International Coach Federation och arbetar efter deras etiska riktlinjer.

 

När kan coaching användas?

För individer som står inför att utvecklas, en förändring, ny roll, konflikt, krävande situation eller som har nytta av att reflektera kring nya tankar och beteenden.

 

Exempel på genomförda coachuppdrag

Affärsutveckling
Individutveckling
Motivationsstärkning
Ledarutveckling
Gruppcoaching
Vid förändringsprocesser
Skapa effektivitet/öka prestationsförmågan
Teamutveckling
Executive coaching
Säljträning
Konflikter
Omställning
Karriärutveckling
Outplacement