Karera | Om företaget
15906
page-template-default,page,page-id-15906,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Om företaget

Om Karera

Karera har format tjänster som utvecklar eller förändrar företag, ledning, chefer och deras team. Våra kunder är små och stora organisationer inom näringsliv och offentlighet. Vi arbetar inom olika branscher då Kareras skicklighet ligger i att kombinera utveckling av både människa, verksamhet eller affär vilket gör oss unika, och skapar värde för både företag och medarbetare. 95% av våra kunder upplever oss som kompetenta, erfarna och lyhörda! Vi själva stävar efter att få bidra till utveckling av människor, glädje och resultat. Karera startade 2005 och är idag ett flertal konsulter som verkar inom ramen för verksamheten. Huvudkontor i Stockholm och verksamhet i Göteborg, Malmö och Västerås.

Vi är en sammansvetsad organisation som arbetar tillsammans och månar om kvalitet, engagemang samt en tydlig metodik. Vårt mål är att våra kunder upplever oss som en aktiv och engagerad partner som bidrar till utveckling och förändring på ett positivt sätt.

Vi ser nya arbetsmodeller växa fram som ställer högra krav på individens och organisationens förmågor att hantera olika framtidsscenarier. Arbetsgivare måste skapa dynamik och flexibilitet bland sina anställda för att få ut maximal produktivitet samtidigt som medarbetaren utvecklas inom ramarna för verksamhetens områden och mot de övergripande målen. Nästan ingen kan heller räkna med att den första grundutbildningen ska räcka livet ut och det ställer krav på oss som organisation och individ att arbeta med vår utveckling för att skapa framgång.

 

Våra tre grundstenar

Reflektion – Att tänka steget före och efter.
Vi lär oss kontinuerligt och reflektion omvandlar insikter till kompetens och erfarenhet.

Effektivitet – Att få det att fungera.
Att något eller någon är effektiv betyder att det är hög verkningsgrad vilket ger goda resultat.

Glädje – En ingrediens för framgång, motivation och initiativ.
Då vi arbetar för utveckling, samspel och lönsamhet leder det till arbetsglädje och motivation